La Infermeria d’hemodinàmica i la recerca : molt més enllà de les cures clàssiques.

Captura de pantalla 2018-07-10 a les 11.31.05

Treball multi-disciplinar

Treball en equip

Equip

 

 

Si a algun lloc aquestes paraules tenen sentit, és a l’hemodinàmica.  Ja hi pot haver el metge més bo del mon que si no l’acompanya en el procediment una persona qualificada en infermeria en hemodinàmica, és ben segur que el procediment no tindrà els resultats esperats . I a l’inrevés!

Ens necessitem els uns al altres. Com més bons siguem tots , millor serà la unitat i més bo el  servei que donarem als nostres pacients .

Tots els  nostres professionals sanitaris, l’auxiliar administrativa, els zeladors, les  auxiliars d’infermeria, la infermeria i el col·lectiu mèdic treballem per un objectiu, la milloria de la salut dels pacients que atenem . Aquest es el nostre objectiu inspirador.

I a aquest objectiu inspirador, hi hem d’afegir un altre no menys important: la investigació. La investigació destinada a millorar la prestació de serveis que donem. És també en la  investigació a on el concepte d’equip torna a aflorar.

Aquests últims mesos  hem anat de corcoll. Molta feina assistencial i molts congressos  en els que tots els professionals de la Unitat  hem participat.

Recerca. Innovació. Compartir coneixement. Capdavanters…  aquestes són les paraules que defineixen   l’ ambient en el que hem estat immersos aquests últims mesos .

Us ho expliquem

Congreso Nacional de Enfermería en Cardiologia: Beatriz Gil i Mònica Seseras  en nom de tot l’equip. 

Comparteixen una nova tècnica innovadora, el cateterisme fet per via radial distal i presenten una  ponència sobre la prevalença de factors relacionats amb l’incompliment del tractament antiagregant en els pacients amb cardiopatia isquèmica

Felicitats!

Congreso Nacional de Técnicos en cuidados de Enfermería : Odette Boguña, Maria Mar Medina, Chelo Campos i Amparo Álvarez

Comparteixen l’experiència en la detecció de signes de maltracte en malalts  hospitalitzats d’edat avançada.

Felicitats!

Congrés Català de Cardiologia: Beatriz Gil, Rocío Cuenca, Judith Serra, Idoia Murua, Monica Seseras en nom de tot l´equip.

Expliquen la tècnica de la via radial distal. També com millorar la eficiència i eficàcia  de una unitat d’hemodinàmica amb un programa d’infermeria de visites pre-cateterisme i amb un hospital de dia.

Recorden a tot el assistents la prevalença de factors relacionats amb l’incompliment del tractament antiagregant en els pacients amb cardiopatia isquèmica.

I comparteixen també una experiència innovadora, la implementació de la fase I de la rehabilitació  en les pacients amb infart agut de miocardi mitjançant l’educació sanitària duta a terme per infermeria.

Felicitats!

Congreso Nacional de La Sección de Hemodinámica y Cardiología Intervencionista: Josephine Gutiérrez i Judith Serra en nom de tot l’equip.

Comparteixen , aquesta vegada a nivell estatal,  com pot una Unitat d’Hemodinàmica augmentar la seva eficàcia i eficiència  amb la implementació del programa de visites pre-cateterisme i amb un hospital de dia.

Felicitats !

Gracies pel vostre treball  i compromís en benefici dels pacients que atenem !

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s